Service & onderhoud

Vakkundige reparaties

Onze specialiteit is het onderhouden en repareren van installaties van diverse soorten en merken. Hiervoor laten wij ons jaarlijks bijscholen, en hebben wij de juiste apparatuur beschikbaar. Wij bieden daarvoor diverse soorten contracten aan met als motto (hoe beter het onderhoud hoe blijer de klant) en daar worden wij dan weer heel blij van.

Alle installaties die wij installeren onderhouden wij ook, hierbij maken wij geen onderscheid in merken, uiteraard is het ook mogelijk om een onderhoud en storingscontract, voor een installatie die niet van ons is bij ons onder te brengen. Bij zo’n installatie wordt wel een eerste inspectie uitgevoerd tijdens het eerste onderhoud, en eventuele gebreken in de installatie op uurloon hersteld.

Onderhoud

Het komt regelmatig voor dat mensen uit geldbesparing geen onderhoud laten uitvoeren en na een aantal jaren ineens een storing krijgen als er dan een monteur bijkomt dan blijkt meestal dat de ketel zwaar vervuild is en volgelopen is met condenswater, dit veroorzaakt een dusdanige veroudering dat een ketel hierdoor jaren korter meegaat. Bij een ketel die wel onderhouden wordt is de kans vele malen kleiner dat er een storing ontstaat.

Wist u dat de kans op een storing bij een onderhouden ketel s ’winters ongeveer even groot is als zomers. En dat een storing bij een ketel die niet wordt onderhouden voor ongeveer 95% voorkomt op de aller koudste dagen. Wist u ook dat het daarom tijdens de allerkoudste dagen voor service en onderhoudsbedrijven het heel druk is en dus de kans groot is dat u zonder onderhoud en storingscontract geen voorrang hebt en dus de kans loopt dat u niet geholpen kunt worden.

Zit u met een storing of wilt u onderhoud laten plegen? Aarzel niet:

Compleet onderhoudscontract

Het contract kan afgesloten voor diverse toestellen. Hieronder vind u de prijzen. Voor meer informatie en het hele contract klikt u op de button daaronder.

Optie 1Most Popular

92,-

Onbepaalde tijd **Combiketel tot 45 Kw incl. branderpakking

Optie 2Most Popular

66,-

Onbepaalde tijd **Cv ketel (solo toestel) tot 45 Kw incl. branderpakking

Optie 3Most Popular

39,-* / 62,-

Onbepaalde tijd **Gasboiler of geiser

Optie 4Most Popular

49,-* / 82,-

Onbepaalde tijd **Wtw unit inclusief filters

Optie 5Most Popular

39,-* / 66,-

Onbepaalde tijd **Kachel / haard

*    Geldt alleen in combinatie met een andere optie in het onderhoud en storings contract van de firma Groeniek.
**  Dit contract zal worden aangegaan voor een periode van 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd voor telkens een periode van 1 jaar, tenzij een ieder der
partijen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand voor afloop van het betreffende jaar het abonnement schriftelijk beëindigd.

Basis onderhoudscontract

Het contract kan afgesloten worden voor diverse toestellen. Hieronder vind u de prijzen. Voor meer informatie en het hele contract klikt u op de button daaronder.

Optie 1Most Popular

55,-

2 jaarCombiketel tot 45

Optie 2Most Popular

55,-

2 jaarCv ketel (solo toestel) tot 45 Kw

Optie 3Most Popular

20,-* / 45,-

2 jaarGasboiler of geiser

Optie 4Most Popular

20,-* / 45,-

2 jaarKachel / haard

*    Geldt alleen in combinatie met een andere optie in het onderhoud en storings contract van de firma Groeniek.
***  Dit contract zal worden aangegaan voor een periode van 2 jaar en kan niet tussentijds opgezegd worden.